3e congres Sport & Voeding op 16 april

Hoe bereid je een sporter voor op een topprestatie?

Iedere sporter heeft een ander doel. En voor iedere sporter heeft het neerzetten van een topprestatie een andere betekenis. Voor de een is dit 10 km hardlopen, voor de ander deelname aan de Olympische Spelen. Wat overeenkomt is dat de juiste voorbereiding een cruciale rol speelt bij het neerzetten van deze topprestatie.

Wat komt er allemaal kijken bij het neerzetten van een topprestatie? En welke rol is hierin weggelegd voor voeding, mindset en omgeving? Daar zoomen we op in tijdens dit 3e congres Sport & Voeding.

Het wordt een prachtig congres waar je rond kunt lopen in een geheel virtuele omgeving. Volg de presentaties van interessante sprekers en stel je vragen via de chat. Bezoek de virtuele stands, bekijk filmpjes en brochures en bewaar deze in jouw persoonlijke goodiebag. Of bezoek een ‘work-out’ sessie zoals yoga. Bekijk alle sprekers hieronder, inclusief Olympisch atlete Dafne Schippers en Olympisch zeilster Marit Bouwmeester!

Praktische informatie

Datum vrijdag 16 april 2021
Voor wie (Sport)diëtisten, fitnessinstructeurs, personal trainers, breedtesportadviseurs, gewichtsconsulenten en leefstijlcoaches
Accreditatie In Nederland is het congres geaccrediteerd voor:
– Diëtisten (3,5 punt, ADAP)
– Sportdiëtisten (2 punten, SCAS)
– Leefstijlcoaches (3,5 punt, BLCN)
– Gewichtsconsulenten (1,5 punt, BGN)
– Sportprofessionals (20 punten, FITNED.NL )
Kosten      Dit congres wordt je volledig aangeboden door het FrieslandCampina Institute

Na je aanmelding ontvang je ongeveer een week voor het congres je persoonlijke link voor het evenement, waarmee je kunt inloggen op het platform.

Meld je nu aan via deze link!

Je kunt het programma ook hier downloaden als pdf.

Sprekers op dit congres:

In samenwerking met

Over ons 5             3e congres Sport & Voeding

 

Meld je nu aan via deze link!