3e congres Sport & Voeding uitgesteld i.v.m. coronavirus | Volg onze webinar!

Congrescentrum Papendal te Arnhem (Nederland) |

Wegens bezorgdheid over de snelheid van de verspreiding van het coronavirus COVID-19 in Europa en Nederland, heeft FrieslandCampina besloten grote evenementen, waaronder het Sport & Voeding congres op 13 maart, uit te stellen tot een nader te bepalen datum. Wij keken erg uit naar de bijeenkomst en vinden het ontzettend jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen.

Maar niet helemaal getreurd! Twee congressprekers, Peter Res en Marleen Gillebaart, verzorgen als alternatief op 13 maart van 9.00 – 10.00 uur de online webinar Sport & Voeding: voorbereiding op een topprestatie. Ook voor deze webinar vragen wij accreditatie aan.

Klik hier om je te registreren voor de webinar.


Hoe bereid je een sporter voor op een topprestatie?

Iedere sporter heeft een ander doel. En voor iedere sporter heeft het neerzetten van een topprestatie een andere betekenis. Voor de een is dit 10 km hardlopen, voor de ander deelname aan de Olympische Spelen. Wat overeenkomt is dat de juiste voorbereiding een cruciale rol speelt bij het neerzetten van deze topprestatie.

Wat komt er allemaal kijken bij het neerzetten van een topprestatie? En welke rol is hierin weggelegd voor voeding, mindset en omgeving? Daar zoomen we op in tijdens het 3e congres Sport & Voeding.

Lees meer over onze sprekers:

In samenwerking met

Over ons 5             3e congres Sport & Voeding