Digitaal congres ‘Better nutrition for life: for now and generations to come’

Welke invloed heeft voeding op de gezondheid van mensen in verschillende levensfasen?

Om te vieren dat het FrieslandCampina Institute dit jaar 20 jaar bestaat, organiseren wij het tweedaagse congres ‘Better nutrition for life: for now and generations to come’ op 25 en 26 juni. Tijdens dit jubileumcongres zullen internationale sprekers hun expertise delen over verschillende onderwerpen, zoals de impact van voeding op de gezondheid van kinderen en tijdens de zwangerschap, gezond ouder worden en de rol van eiwit binnen een gezond een duurzaam voedingspatroon.

Global virtual conference - Save the date! 1Goede voeding is belangrijk voor de gezondheid in alle levensfasen. Aangezien we wereldwijd nog steeds te maken hebben met onder- en overvoeding, blijft het beschikbaar hebben van de juiste voeding voor de groeiende wereldbevolking een van de grootste uitdagingen voor nu en de toekomst. Welke rol speelt voeding bij het verbeteren van de gezondheid, ontwikkeling en levenskwaliteit van de wereldwijde bevolking? En hoe bereiken we een gezond én duurzaam voedingspatroon? Deze onderwerpen worden behandeld tijdens dit gratis digitale congres. Schrijf je nu in!

Virtueel evenement

De presentaties vinden plaats in een virtuele congresomgeving. Stel je vragen via de chat, neem deel aan Q&A-sessies en paneldiscussies en loop een virtueel rondje langs onze stands. Ook kun je in de pauze deelnemen aan verschillende workout sessies.

Programma & inschrijven

Bekijk hier het programma en schrijf je gratis in!

Praktische informatie

Datum Vrijdag 25 juni en zaterdag 26 juni
Voor wie Voeding, gezondheid en medische professionals
Taal Engels
Kosten Dit congres wordt je volledig aangeboden door het FrieslandCampina Institute
Certificaat Alle deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat, indien een complete dag is gevolgd.