Summer School over voeding, gezondheid en zuivel voor professionals

Wil jij in contact komen met deskundigen die zowel wetenschappelijke kennis als praktijkervaring in huis hebben op het gebied van zuivel? Wil je meer weten over zuivelproducten, in relatie tot de huidige belangstelling voor plantaardige voedingspatronen? Wil je graag weten hoe verwerking de voedingswaarden van zuivelproducten beïnvloedt? Ben je geïnteresseerd in wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van zuivel en de vertaling hiervan naar de praktijk? Én wil je weten welke rol zuivel speelt in een duurzaam en gezond voedingspatroon? Dan is deze internationale, interactieve en interessante Summer School iets voor jou!

Van 5 tot 16 juli 2021 bieden het FrieslandCampina Institute en Wageningen University & Research gezamenlijk een online Summer School aan over voeding, gezondheid en zuivel.

Summer School over voeding, gezondheid en zuivel voor professionals 2Tijdens deze cursus krijg je de kans om kennis op te doen over de volgende onderwerpen:

  • De rol van melk en zuivelproducten in onze voeding
  • Van voedingsstoffen tot voeding: de effecten van de zuivelmatrix
  • Verwerking van zuivelproducten: voor veilige, stabiele en voedzame producten
  • Fokken en voederen met het oog op gezondheid, voeding en duurzaamheid

Voor het gedetailleerde programma en verdere informatie kan je terecht op de officiële website van de Summer School van Wageningen University. Het aantal plaatsen voor de cursus is beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in.