Jouw mening is belangrijk voor ons!

Vul de vragenlijst in en maak kans om een Apple iPad te winnen

Jouw mening telt! Als FrieslandCampina Institute vinden wij het belangrijk om onze activiteiten en onderwerpen nog beter aan te laten sluiten bij jouw behoeften. Daarom horen we graag jouw mening over wat we goed doen en wat beter kan. Ook als je nog niet bekend bent met het FrieslandCampina Institute waarderen we jouw inzichten.

Jouw mening is belangrijk voor ons!

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

De resultaten worden geheel anoniem verwerkt en niet ingezet voor marktdoeleinden. Het invullen duurt maximaal 10 minuten en geeft je de kans om een Apple iPad te winnen (zie voorwaarden hieronder).

Alvast bedankt voor je tijd en interessante inzichten!

Over het FrieslandCampina Institute

Het FrieslandCampina Institute biedt voedings-, gezondheids- en medische professionals wetenschappelijke informatie over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van voeding en gezondheid, variërend van algemene gezondheid in alle levensfasen tot de nutritionele samenstelling van melk en zuivelproducten. We geven wetenschappelijke informatie op verschillende manieren, bijvoorbeeld via brochures, e-learnings, conferenties en webinars.

Algemene voorwaarden

  1. De vragenlijst van FrieslandCampina Institute loopt van 23 februari 2023 tot en met 30 april 2023.
  2. De vragenlijst van FrieslandCampina Institute richt zich op de landen: België, China, Hong Kong, Indonesië, Maleisië, Nederland, Nigeria, Filipijnen, Singapore en Vietnam.
  3. De doelgroep van de vragenlijst zijn voeding-, gezondheid- en medische professionals, zoals artsen, diëtisten, verpleegkundigen en fitness instructeurs.
  4. Deelnemers aan de vragenlijst maken kans op een Apple iPad als ze de vragenlijst hebben ingevuld en hun e-mailadres hebben opgegeven.
  5. Er worden in totaal vier Apple 10,2 inch iPads (9e generatie) (www.apple.com/ipad-10.2) weggegeven onder de groep voedings-, gezondheids- en medische professionals in de aangegeven landen (punt 2) die de vragenlijst hebben ingevuld en hun e-mailadres hebben opgegeven.
  6. Uit alle deelnemers die de vragenlijst hebben ingevuld en hun e-mailadres hebben achtergelaten, worden vier winnaars willekeurig gekozen door de Global FrieslandCampina Institute Manager.
  7. De e-mailadressen worden alleen gebruikt om contact op te nemen met de winnaars. Ze zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt en daarom worden verwijderd na het voltooien van de vragenlijst.
  8. Er wordt uiterlijk op 31 mei 2023 per e-mail contact opgenomen met de winnaars. Er wordt hen gevraagd om hun postadres (thuisadres) op te geven.
  9. Na ontvangst van het post(thuis)adres van de winnaar wordt de Apple iPad bezorgd.
  10. Na ontvangst van de Apple iPad is de winnaar verantwoordelijk voor correcte installatie, gebruik en onderhoud van de iPad.