Uw mening over het FrieslandCampina Institute is belangrijk!

Win een Apple iPad door deel te nemen aan onze enquête.

Klik hier om direct naar de enquête te gaan.

Uw mening over het FrieslandCampina Institute is erg belangrijk voor ons! Omdat wij de best mogelijke service willen bieden, willen we graag inzicht krijgen in de mening van voedings- en gezondheidsprofessionals over het FrieslandCampina Institute en onze diensten. Daarom zijn wij op zoek naar voedings- en gezondheidsprofessionals, zoals sport(diëtisten), voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten, jeugdzorg professionals, personal trainers en fitnessinstructeurs, om deel te nemen aan een enquête. Ook als u niet bekend bent met het FrieslandCampina Institute, waarderen wij uw mening.

Kennis 5

De resultaten van de enquête zullen gebruikt worden om onze diensten te verbeteren, om zo beter aan uw verwachtingen, interesses en behoeftes als voedings- en gezondheidsprofessional te voldoen. De resultaten van de enquête worden geheel anoniem verwerkt. Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten. Onder alle deelnemers verloten wij vier Apple iPads (zie hieronder de actievoorwaarden).

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.  U kunt reageren tot 12 november 2018.

Over het FrieslandCampina Institute

Het FrieslandCampina Institute biedt voedings- en gezondheidsprofessionals wetenschappelijke informatie op een breed scala van voedings- en gezondheidsgerelateerde onderwerpen. Van gezondheid in alle leeftijdsfasen tot de voedingskundige samenstelling van melk en zuivelproducten. De wetenschappelijke informatie wordt op verschillende manieren aangeboden, bijvoorbeeld via brochures, e-learnings, conferenties en webinars.

Actievoorwaarden

  1. De FrieslandCampina Institute enquête loopt van 11 oktober 2018 tot 30 november 2018.  Update: de enquête is verlengd tot 6 december 2018.
  2. De FrieslandCampina Institute enquête richt zich op de volgende landen: België, Verenigd Koninkrijk, Indonesië, Singapore, Vietnam, Hong Kong, de Filipijnen en Maleisië.
  3. De doelgroep van de enquête zijn voedings- en gezondheidsprofessionals, zoals dokters, diëtisten, verpleegkundigen en fitnessinstructeurs.
  4. Deelnemers van de enquête maken kans op het winnen van een Apple iPad als zij de enquête hebben afgerond en hun email adres hebben ingevuld.
  5. In totaal worden er vier Apple 9,7 inch iPads (2018) (apple.com/ipad-9.7) verloot onder voedings- en gezondheidsprofessionals werkend in aangegeven landen (punt 2), die de enquête hebben afgerond en hun email adres hebben ingevuld.
  6. Van al de deelnemers die de enquête hebben afgerond en een email adres hebben ingevuld, worden er door middel van loting vier winnaars geselecteerd. Dit wordt gedaan door de FrieslandCampina Institute manager International.
  7. Email adressen zullen alleen worden gebruikt voor het benaderen van winnaars en niet gebruikt worden voor andere doeleinden. Daarom zullen de email adressen na het afronden van het onderzoek verwijderd worden.
  8. De winnaars zullen uiterlijk 30 november 2018 benaderd worden. Zij zullen gevraagd worden hun adres gegevens door te geven. Update: Omdat de enquête verlengd is, zullen de winnaars uiterlijk 20 december 2018 benaderd worden.
  9. Na het ontvangen van de adres gegevens zullen de iPads worden verzonden.
  10. Na het ontvangen van de iPad is de winnaar verantwoordelijk voor correcte installatie en gebruik van de iPad.